Vrijeme je za čarobni Božić u Opatiji!

1. prosinac 2023. – 7. siječanj 2024.

 

Opatijske ulice zimi se pretvaraju u pravu božićnu bajku. Blagdanski ukrasi, lampice i neodoljivi mirisi stvaraju savršenu kulisu za nezaboravne blagdanske trenutke. Osjetite duh blagdana šetajući osvijetljenim ulicama i parkovima, uživajte u kuhanom vinu u božićnim kućicama i prepustite se slatkim iskušenjima u poznatim kavanama.

Zimska bajka u Liburnia Hotels & Villas

Café Strauss

Otkrijte poseban blagdanski ugođaj u kavani Café Strauss hotela Palace Bellevue! Kušajte tradicionalne delicije uz zvukove božićnih klasika. Dva jedinstvena foto-punkta vas očekuju kao savršena kulisa za fotografiranje!

 

Must Try: Teta Sarma (mljevena junetina, riža, kiseli kupus, pecivo, mileram), Chimney cake (Trdelnik) s raznim punjenjima i preljevima

 

Posebne radionice:

 • Izrada ukrasa za jelku
  (24.12., 10:00-12:00)
 • Slikanje s Djedom Božićnjakom
  (25.12., 10:00-12:00)
 • Božićni disko i nagradna igra
  (26.12., 10:00-12:00)
Otkrijte adventske okuse

Café Imperial

Prepustite se posebnoj vrsti čarolije na terasi Heritage Hotela Imperial. Uživajte u ritmu glazbe koju će za vas birati DJ dok u dobrom društvu kušate aromatične napitke i slasne burgere. Ne zaboravite ovjekovječiti nezaboravne trenutke na posebnom foto-punktu!

 

Must Try: Bianco Burger (prženi bakalar na bijelo s panko mrvicama), Loaded Baked Fries (pommes frites sa sirom i pancetom)

 

Posebne radionice:

 • Izrada ukrasa za jelku
  (24.12., 14:00-16:00)
 • Slikanje s Djedom Božićnjakom
  (25.12., 14:00-16:00)
 • Božićni disko i nagradna igra
  (26.12., 14:00-16:00)
Otkrijte adventske okuse

SPA opuštanje tijekom prosinca

Opuštajuće okruženje wellness centara u hotelima Ambasador i Palace Bellevue nudi savršen bijeg od hladnih zimskih dana. Regenerirajte tijelo i um uz bogate tretmane nakon kojih ćete se osjećati spremnima za blještave prosinačke proslave.

 

 

 

Iskusite SPA opuštanje

Advent u Opatiji

Advent kod Šporera

Umjetnički paviljon Juraja Šporera krasit će jedinstveni svjetlosni efekti i instalacije, a posjetitelji mogu uživati u brojnim nastupima vrhunskih jazz, rock i pop glazbenika. Prepustite se blagdanskoj atmosferi uz miris kuhanog vina, toplih čajeva i popularnih blagdanskih jela!

Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici

Središnje mjesto okupljanja u Opatiji u adventskom razdoblju je klizalište koje nudi raznolik program namijenjen djeci. Posebno je zanimljiva škola klizanja, a u božićnom ugođaju možete uživati na rustikalnim drvenim kućicama s kuhanim vinom i kobasicama.

Doček Nove godine na otvorenom

Dočekajte novu 2024. godinu uz party atmosferu na otvorenom! Na Ljetnoj pozornici slavlje počinje već u 11:00 uz zabavni program za djecu, animatore, glazbu, ples, balone i svečani doček Nove godine u podne. Navečer će se na Ljetnoj pozornici slaviti uz DJ-a, a ispred opatijske tržnice atmosfera će biti vruća uz Night Express Band, Mauro Staraj & La Bandu i Šajetu.

Adventski smještaj u Liburnia Hotels & Villas

Opatija Heritage Experience

Hotel Palace Bellevue

Krenite na putovanje kroz vrijeme i istražite slavnu opatijsku povijesnu baštinu!

 

Soba već od 192,00 € / 1.446,62 kn za noć

Opatija Delights

Hotel Istra

Otkrijte užitke koje nude Opatija i okolica kušajući najbolje domaće delicije.

 

 

Soba već od 104,00 € / 783,58 kn za noć

Wellness & Gourmet

Hotel Ambasador

Odvojite vrijeme za opuštanje u hotelu Ambasador kako biste obnovili tijelo, um i dušu u hotelskom wellness & spa centru.

Soba već od 231,00 € / 1.740,46 kn za noć