Proljeće na Liburnijskoj rivijeri

Proljetne zrake sunca najavljuju buđenje iz zimskoga sna koje je najljepše iskusiti kraj mora. Proljetni mjeseci savršen su trenutak za romantični, aktivni ili wellness odmor koji će unijeti novu energiju u naš život, a Opatijska rivijera odlična je kulisa za takvo iskustvo. Proljeće na rivijeri bogato je sportskim, zabavnim i gastro događanjima, a prekrasni parkovi i poznata šetnica Lungomare prepuni su skrivenih kutaka koje tek trebate otkriti!

 

Uživajte u proljetnim danima okupanim suncem, odličnoj gastronomskoj ponudi i brojnim događanjima!

PREPUSTITE SE OKUSIMA I MIRISIMA KVARNERA

Liburnijski doručak

Istražite gastronomsku tradiciju regije kroz Liburnijski doručak! Kušajte omiljene namirnice naših starih i vrhunske proizvode lokalnih OPG-ova. Uživajte u palenti kompirici koja je tradicionalni prilog u Gorskom kotaru i Primorju, omiljenoj otočkoj skuti, simbolu Primorja smokvi, mediteranskoj dagnji i srdeli, istarskom zarebrniku i panceti te ljekovitoj kvarnerskoj rakiji ruti.

Specijaliteti od šparoga u kavanama i restoranima

Kavane i restorani svaki mjesec pripremaju prigodne ponude od svježih i sezonskih namirnica, a travanjska ponuda donosi niz kreativnih slanih i slatkih delicija na temu šparoga. Od fine dining specijaliteta, ukusnih rižota i salata, slanih quiche-va do neuobičajenih deserata od ove zdrave samonikle biljke.

Opuštajuće masaže uz mirise Kvarnera

Za savršeni odmor i relaksaciju posjetite wellness centre. Prepustite se iskusnim terapeutima i uživajte u nezaboravnom iskustvu masažnih rituala s organskim uljima lovora, smilja, lavande i drugih prepoznatljivih mirisa Kvarnera.

AKTIVNOSTI

Animacijski programi za najmlađe

Odlična zabava očekuje i najmlađe goste. Popularna obiteljska jutra u kavani Imperial održavaju se svaku subotu i nedjelju. Naši animatori zaduženi su za kreativne radionice i omiljeno oslikavanje lica, a za to vrijeme roditelji mogu uživati u jutarnjoj kavi na terasi najpopularnije opatijske kavane. Vrhunac svakog druženja je susret s našom atraktivnom maskotom Liri koja mališanima ova jutarnja druženja čini nezaboravnima!

UŽIVAJTE U DESTINACIJI

PROLJEĆE U LIBURNIA HOTELS & VILLAS

Aktivno proljeće u Opatiji

Hotel Istra

 

Aktivni predah od svakodnevice čeka vas u hotelu Istra koji nudi savršenu kombinaciju opuštanja i aktivnog odmora.

Rezerviraj

Opatija Delights

Hoteli Ambasador, Palace Bellevue i Istra

 

Opustite se u Opatiji uz kušanje lokalnih delikatesa te upoznajte Opatiju i njezinu okolicu.

 

Krenite s nama na nezaboravno putovanje!

Rezerviraj